ååh vilken härlig da, lalala

idag är en dag då jag är mycket glad och allt flyter på! Boken i engelskan blev utläst och idéerna vid pianot tog aldrig slut! Vi får hoppas att allt det andra plugget flyter på minst lika bra sedan. Hoppas alla har det minst lika bra! HEJHEJ :D

Mmmmmm

Några hurtiga mål inför året
Anmäla sig till midnattsloppet: check
Springa midnattsloppet: -
Anmäla sig till göteborgsvarvet 2013: -
Köpa simkort: check
Springa tre gånger i veckan: -
simma minst en gång i veckan: check
Tänkte att ni ville veta. hejhej

Måndag...

Det var länge sedan jag skrev något vettigt, men insperationen är död för tillfället. Jag är hungrig och har tråkigt, jag borde plugga men nej. Är lite sugen på att se på en film, typ "into the wild", men nej. Det blir nog en lång powernap istället. hejhej

.

God natt.

chop chop

Uppdatering, är på konfaläger som ledare.

Torsdag

Halojsan! Tänkte blogga lite om det är ok? Jag är nyss hemkommen från en trevlig fika på ett av Göteborgs mest omysiga caféer.. Inte en knatte var där och fika, utan bara vi (alex, sally och Julia). Men men, Sällskapet var trevligt så det blev lyckat! Nu har jag städat rummet med håkan på full volym, inser att jag tagit i lite för hårt på de höga tonerna eftersom huvudet gör lite ont... Men det är svårt att sluta dammsuga när man lyssnar på håkan och skriker för fulla munnar. Och det bästa är att ingen hör eftersom dammsugaren och musiken gör så mycket ljud runt sig! Woooho. Annars är allt bra, är lite irriterad på hulebäck och västtrafik, men annars så! Imorgon ska jag fara till någon ö för att vara konfaledare, mycket trevligt! Ha det bra alla, Sov gott!

Fotboll

Det värsta är när man säger till säg själv att lägga sig tidigt för en gångs skull, och så får man reda på att det är El Clasico klockan 10.. Så det får helt enkelt bli sent ännu en gång, för matchen vill jag ej missa!

Onsdag

Uppdatering om min och Fridas tävling kommer senare.. Men nu blir det att ge ut gitarrlektioner! Lalehs album går förövrigt i repeat.

Shobreeeee

Tjatja bloggen... Idag har varit en mycket trevlig dag må jag säg! Slutade klockan 10 så jag kom hem tidigt och försökte plugga, gick sådär. Vid halv 4 tog jag bussen mot alexman och käkade lite! Nu har vi varit i åby och simmat, så nu mår man bra, framför allt så mår huden bra! Annars sitter jag och lyssnar på Lalehs nya platta, mycket bra måste jag säga! Även om jag inte är ett stort fan när hon skriver engelska låtar. Men efter första lyssningen skulle jag säga att den får: 8 av 10, så mycket bra betyg! Nu blir det att tagga inför morgondagens duel.. Bom bom bom, Vem kan kissa flest gånger på en dag? Axel vs Frida. It's on!

Tisdag

Älskar Tisdagar, slutar så sjukt tidigt! Nu blir det en timmas matte plugg och sedan simning. Pusshej

Håkan Hellström


"Och egentligen älskar du inte mig,
och egentligen är det okej med mig,
för jag älskar ingen alls, sånt där är slöseri med tid,
men då slösar vi bort våra liv."

"Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den?
Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva."

"Jag blir hellre ensam, än lycklig med nån annan"

"Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans."

"Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont,
Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod,
Som ett hjärta som vägrar sluta slå När varje bön gått åt,
fortsätt"

"när du hänger mot repet, lär dig ta slagen, eller hoppa upp i matchen."

"åh du undrar vem, som kysser henne nu.
åh du undrar vem, vem om inte du?
åh läpparna du kallar dina, det gör ont att veta, lika ont att undra."

"Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på"

"Ibland är en dröm det finaste man har"

"Somna nu, och spring till världes ände, sov nu. och må du springa länge"

"Oho för att satsa det sista, på travets tröttaste krake, oho för att satsa det sista på mirakel"

Veckans skägg. 22 Januari

Veckans skägg nominering går till... BON IVER
Kommentar: Under flera år har an behållit samma skägg och samma stil. En förebild med ett skägg som reflekterar hans musik, mäktigt och vackert, så måste han bara vinna äran av veckans skägg. Grattis.
Här nedanför får ni ett par härliga bilder att njuta av!
http://weheartit.com/prickigkatt

Helg

HALLÅ! Jag har haft en väldigt fullpackad helg så mitt blogg skrivande har varit riktigt dåligt... MEN, Jag tänkte faktiskt sammanfatta helgen lite fint, så jag blir förlåten.
Lördag: Då åkte jag och mitt band tidigt på morgonen (klockan 9) mot de småländska skogarna, efter cirka 2 timmar anlände vi hos Familjen Ax som bjöd på härlig dialekt och underbar mat! Under eftermiddagen åkte vi till en av "Boets" kyrkor för att bjuda på ett mucikcafe som bjöd på röj! Och boet människorna, vilka stjärnor! Sedan åkte vi ut i snöstormen vid klockan 11 för att fara hemåt. efter 3 timmar var vi hemma och det blev en godnatts sömn!
Söndag: Satte klockan på 9 för att sedan åka på Handledar kurs vid 10. Efter cirka 3-4 timmar var föreläsningen klar och vi stressade hem för att äta mat. Sedan åkte jag til stan igen men denna gången till bifrost för att hänga med mina fina vänner! Efter en härlig kväll med skratt och pizzarester är jag nu hemma, ser på reprisen av p3 galan och mår bra! OCH DET ÄR JU VECKANS SKÄGG IDAG! SKÄMS ATT JAG NÄSTAN GLÖMDE DETTA!

Kaptenen

2012.02.24 händer det något speciellt. Det är såhär att då spelar Kapten röd i Liserbergshallen, med movits som förband. Nu är det så att Axel vill väldigt gärna gå på detta, så om någon känner: "Ja! Kapten röd och Axel, vilken bra kombination!" Så hojta till! (det kommer bli röj) Och desto fler desto roligare. Sov på detta! Godnatt sov gott nu.

 


Fint



Vackert

I väntan på att få ge ut gitarrlektion ligger jag och lyssnar på sigur ros. herre gud. Man kommer in helt annan värld. Musiken berör verkligen, så ett hett tips är höj volymen och lägg er på golvet eller något liknande och lyssna på glósóli - sigur ros. Holy Moly på slutet av låten säger jag bara!

Waaaaaaaaah

Nu är det dags för dagens höjdpunkt! Handbolls em!

Hallå

Har precis slutat skolan, så jag åkte en sväng till kyrkan för att hämta några papper, men man kan säga att jag fastnade vid flygeln! Vilket gör mig lycklig!

.

Jag ska börja skejta igen. Punkt slut.

Söndagsångest

Ligger nu i sängen som har helt underbara ny inköpta lakan, något av det bästa som finns! Tänkte lägga mig om cirka en halvtimma, då Milan - Inter matchen är slut. Dagen har varit trevlig! Simmade idag på morgonen i åby med Alexman, sedan tog vi våra utsvultna kroppar hem till mig och åt smarrig kycklig med ris! Mums. Kvällen har spenderats hos alfredo med Gustav, Alex, Julia, Cissi och sally! Vi har sett på en film och tagit ikapp lite sen sist! Så det var mycket trevligt! Imorgon blir det att stiga upp mycket tidigt eftersom jag kom på att ett släktträd ska vara klart tills imorgon.. Vilket jag ej har börjat på... mycket oansvarigt..! Godnatt, sov gott nu!

Veckans skägg. 15 Januari

Utmärkelsen "veckans skägg" går till Robin Pecknold, sångaren i Fleet foxes!
Kommentar: Med väldigt modernt och fint skägg får han mig att drömma. Ett sådant skägg vill jag ha helt enkelt.

Öppet hus @ hulebäck

Inte skrivit på hela dagen.. skärpning på mig! Dagen har dock varit mycket trevlig. Den började i skolan då det var öppet hus. Så jag var där med mina slagverkare och spelade lite för de framtida ettorna! Det var faktiskt inte så farligt, även om det var skola på en Lördag. Träffade också lite kompisar som var där vilket gjorde det mycket trevligare! Sedan blev det hem och käka och nu har jag spenderat kvällen med att spöa gustav i Pes. Imorgon blir det simning, filmkväll och .. .Wait for it... Waaaaait....fooor.. it....  VECKANS SKÄGG. Godnatt!

Lördagmorgon

Godmorgon! Nu blir det av till skolan, på en Lördag...

12 Januari

Hallå där! Idag har det inte hänt mycket alls. Röjt ut julpyntet, spelat musik, varit i skolan och bara tagit det lugnt. Imorgon är det resursdag, så jag är ledig! Inget planerat direkt, Funderar på att fixa synundersökning inför övningsköring kanske, vi får se! Förövrigt kan ni gå in här och kolla om ni behöver inspiration till något (Min nya favort hemsida), http://weheartit.com/prickigkatt. Jag hoppas alla har det bra hemma i stugorna. HEJDÅ

godnatt

"Jag har sprungit i ett liv nu
Jag sprang för att stå still
I jakt på ett mirakel
när det fanns precis intill"

Planering

Mitt schema inför våren. Förhoppningsvis.

Tisdag

Första skoldagen, Check!

Veckans skägg. 9 Januari

Kommentar:
Hans magnifika skäggväxt får en att fullkomligt häpna. Med ovanlig form och med vacker färg tar han hem veckans skägg. Killen snappades upp av Moa Z. (http://500waysofmoi.blogspot.com/), tack.

Magiskt men tragiskt

God sista jullovdag på er! Jag tycker att vi tar en tyst minut för att sammanfatta detta fina lovet och all glädje det har fört med sig. 1, 2, 3. shh.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Så! Det var fint. Jag hoppas ni tog den fina minuten och samlade tankarna! Nu är det ungefär 45 minuter kvar på lovet, sedan är det skola igen. Samma gamla vanor. Sätta klockan på 6.45, snozza till 7.15, sedan äta frukost för att sedan skynda till bussen. Men som sagt, det är 45 minuter kvar, "Nu bara njuter vi" (Benjamin). Dagen har varit kanon fin! Gustav spenderade morgon här och vi.... ja, gjorde massa grejer, jag är trött, orkar inte riktigt skiva allt. Sedan åkte jag, gustav, Alex och jakob in till staden, Köpte blommor (Vilken erfarenhet säger jag bara), åkte buss för att sedan komma fram till andra långgatan (flickorna med hjärtat av på mitten, WAAAAH). Där lagade vi mat med clara och Michelle till Lisa's födelsedag. Hon kom dit vid klockan 6 sedan och blev väldigt chockad och glad! (Hoppas jag iaf!) Kvällen var väldigt lyckad med mycket skratt och god mat! Grattis igen Lisa! (om du läser detta vilket du säkert inte gör! Men jag är glad ändå!). Nu blir det sängen, eller först ett till inlägg efter detta. Vilket kan bli spännande! Sov gott allesammans. Pusshej

JUST SAYING WHAAASSSAAAAUUPP????

HALLÅÅÅ WHAT's UP?! Vilken kväll jag har haft! Jag har kramp i händerna efter allt piano spel... Det kanske är det som händer när man börjar på med AXELS SUPER DUPER SYMFOONI I EMOLL!!!! waaaaaaah. Next stop: Mozart! skämt åsido. Imorgon bär det av till Andra långgatan (flickorna med hjärtat av på mitten osv.) och till Michelle där vi ska laga riktigt god mat, till... Wait for it...  LISA, som fyller år imorgon! Hör jag ett hurra?!?? Inte? Nej för hon fyller imorgon och inte idag! Så det blir nog trevligt. (Det är därför jag inte kan komma på bion om någon av mina klasskamrater läser min blogg, ses i skolan på tisdag istället!) Hoppas alla har en bra Söndag! Hejhopp

Lördag

Hejsansvejsan mina vänner! Gårdagen spenderades hemma hos jakob liksom morgonen då vi åkte iväg och köpte thai mat till frukost! Fett värt om jag får säga det själv. Nu är jag hemma och äter, thaimat rester... Men det är gott! Funderar på att se en film, det lär det bli! Hoppas alla har det bra! Adjö

FREEEDDDAAAAAAG

Halllå! Är hos jakob nu! vi har sjukt trevligt och bara hänger och chillar loss! Jakob smsar och alex smsar... Gustav är på toaletten! Ha det bra! PUSSS

för att Facerape är så himla 2011

Goder afton mitt kära herrskap! Jag varnar er för vad som komma skall, detta är en bloggrape, av en hemlig vän. (Eftersom Axel själv gav mig lösenordet skulle rubriceringen för inlägget kunna talas om, låt oss säga 'surprise-gästblogginlägg'. Ordet rape har då aldrig fallit mig i smaken)

Imorse vaknade jag och Axel för att stiga upp till frukostmålet med corn flakes och lite bröd. Ingen dålig frukost där inte, nej fint ska det vara! Några röda minuter senare tog vi bussen in till stan, köpte parfym och Axel klippte sig till lite extra sex-appeal! Efter lite klipp här och lite klipp där åkte Axel hem, kysste sig själv i spegeln, festade lite i sin ensamhet med LMFAO och ligger just nu och sover. Alarmet är satt på 02:00, för då skall han slå på teven och kolla på en viktig fotbollsmatch. Mitt i natten. Jag är inte ens vän av tanken om det så skulle vara klockan två på dagen! 

Morgondagen kommer nog bli en lugn dag med gitarrspelande och kommer avslutas hemma hos Jakob
(Jakob är både singel och sökande,
biff, hurtig och ickerökande
han är så snygg att du kommer stå på dina knän och tigga
'o käre Jakob, får jag med dig nu ligga?
') 
med mig och Gustav Mäki. Han är också snygg, men han får ingen dikt. Det har jag inte energi till, klockan är fem över elva och jag sov dåligt inatt då Axels käre, gulliga och mentalstörda byracka inte kunde ligga still någon större del av natten. De få minutrarna då Moltas ändå inte ändrade sovposition tillbringades ovanpå mig med alla fyra tassar upp i vädret! 

Nu önskar jag er en god natts sömn och att ni vaknar pigga och fräscha imorgon. God fortsättning önskar Axels hemliga vän!

Party rock is in tha house

Hallå där datavärlden! Ikväll är jag mannen i huset ska ni veta, helt ensam vilket betyder super duper hög musik! i'm Sexy and i know it, bom bom bom. fesst. Jag tror också att det är såhär att man inte kan se min nya design med google chorme så om ni fortfarande ser gitarrer så är det fel! Annars har jag klippt mig idag, frågan är om det är därför jag lyssnar på i'm sexy and i know it...?? Det blev iaf bra! Jag hoppas ni har en lik chill kväll som mig! Pusshejsvejs.

waaaaaah

Gute morgen, Godmorgon och bonjour! klockan är 12.37, jag behöver gå till bussen! Hejdå!

Jullovet rullar på

Goddag allesammans, damer och herrar. Idag har varit en trevlig dag! Först lite "sista dagarna på rean" shopping med min syster och Alex och sedan blev det chill kväll hos Annika som bjöd på köttbullar med grönkol. En pojk som heter Gustav tittade också förbi, kvällen blev väldigt lyckad med många intressanta diskussioner! Imorgon blir det frisören som gäller! klipp klipp klipp.
ps. Ny blogg design, tack alex.

2011

Januari:
Februari:
Mars:
April:
Maj:
Juni:
Juli:
augusti:
September:
oktober:
November:
December:
Hoppas 2012 blir lika minnesvärd.

RSS 2.0